Internetsivut Markkinapaikka Bannerit Maalausliike Ripari

 MARKKINAPAIKKA
 Markkinapaikka.net on  Tietoerkin Oy:n hallinnoima  palvelu  yrityksille.  Markkinapaikka tarjoaa  yrityksille mahdollisuuden  markkinoida tuotteitaan ja  palveluitaan edulliseen  hintaan.

 Markkinapaikka.net julkaistiin virallisesti syksyllä 2001.  Markkinapaikan ilmettä on paranneltu useasti viimeisen  kahden vuoden aikana ja se on jatkuvan kehitystyön  kohteena. Alkuajoista lähtien Markkinapaikan sivuilta on  voinut lukea Digitodayn uutisia reaaliaikaisesti ja tutustua  yrityksien palveluihin. Uusin palvelu Markkinapaikan  kävijöille on realiaikainen uutispalvelu. Markkinapaikassa on  tällä hetkellä 31 yritystä mainostamassa tuotteittan tai  palvelujaan.

 HINNOITTELU
 Ilmoitustaulu 200 € + alv/vuosi/osasto. Ilmoitustaululla  tarkoitetaan yrityspaikkaa Markkinapaikan haluamallasi  osastolla, jossa  voi mainostaa yrityksen tuotteita tai  palveluita.
Yrityksillä  on myös mahdollisuus sijoittaa  mainosbanneri  Markkinapaikkaan  edulliseen hintaan.  Banneri maksaa 50 €  + alv/kuukausi. Mainosbanneri tulisi  olla gif/jpg/png  formaatissa ja sen koko tulisi olla 468*60.

 KÄVIJÄMÄÄRÄT
 Markkinapaikalla vierailee noin 3400 kävijää kuukausittain.


 MATERIAALIN TOIMITUS

 Materiaalin toimitus tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen  tietoerkki@markkinapaikka.net

 TUTUSTU
 www.markkinapaikka.net